Barnsidan - Nyhetsbrev oktober 2010
Meny

Här kommer ett nyhetsbrev från barnsidan.se fullproppat med läsning, tävlingar och tips inför Halloween!


Halloween

Buu, snart är det halloweeeeen! Halloweenfirandet ökar i populäritet för varje år som går. En stor anledning till det är nog att det finns mycket för barnen att gilla och engagera sig i.

Det allra viktigaste inslaget för de lite äldre barnen är förmodligen att få gå på Bus eller Godis-runda. Här får du säkerhetstips att läsa igenom och tänka på innan rundan. Så här gör du Bus eller godis-rundan säker! 

Mer Halloweentips hittar du i kalasdags halloweentema! Bland annat kan du lära dig hur du fixar pumpalyktan, vilka lekar som kan passa och du kan också se Bolibompa-Ylva göra fladdermusgirlanger!

Vinn Disneyfilmer!

Det pågår just nu två tävlingar om populära Disneyfilmer på barnsidan.se.

Tingeling är tillbaka i sin tredje film - Tingeling och älvornas hemlighet. Vinn ett combopack (DVD + BluRay!) genom att tävla här!

Men skynda skynda - senast den 30/10 behöver du skicka in ditt svar! 

Skönheten & Odjuret - Disneys trettionde klassiker kommer nu i en specialutgåva i combopack (dvs DVD och Blu-Ray) och även den kan du vinna genom att fylla i ett enkelt tävlingsformulär. Skönheten och Odjuret är en saga full av magi, mod och härlig musik! Tävla här! 

På kalasdags.se pågår också en tävling där du kan skicka in ditt bästa halloween-bus och även då vinna en DVD!


Geocaching

Är du sugen på äventyr med barnen ute i skog och mark? Behöver ungarna komma upp ur tv-soffan och röra på sig? Jag har det perfekta tipset - Geocaching! Jag och min familj var ute på vår första skattletning i helgen - läs rapporten och följ våra fortsatta äventyr framöver. 

Recension

Tretton skäl varför av Jay Asher. En högaktuell ungdomsbok tänkt att väcka debatt om självmord. En spännande, tankeväckande bladvändare som sitter kvar i medvetandet länge efteråt. Läs recensionen!

Efterlysning

Sist men inte minst - en efterlysning från en frilansjournalist som söker dig som varit med om en lycklig skilsmässa.

Buuu på er! Ha en härlig halloween och en skönt höstlov!

 

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook