Barnsidan - Nyhetsbrev oktober 2007
Meny

Barnsidan > Nyhetsbrev > Nyhetsbrev oktober 2007

Nyhetsbrev oktober 2007

Publicerad: 2007-10-19
Tävlingar och mycket härlig läsning

Nu händer det mycket på barnsidan.se! Just nu har vi inte mindre än 2 utlottningar där du kan vinna fina priser. Du har också mycket läsning att se fram emot på sajten, bland annat intervjuer, förlossningsberättelser och recensioner.

Tävlingar

Pirret är en ny svensk film som riktar sig till barn mellan 5 och nio år. Filmen handlar om Sara som upptäckt att hon har fått en förmåga - att kunna flyga. Du kan vinna biljetter genom att svara på superenkla frågor.

Hipp - vad vet du om barnmat och ekologisk sådan? Hipp har funnits i Sverige sedan 2002 och snabbt blivit en succé bland småbarnsföräldrar som vill välja ett ekologiskt kravmärkt barnmatsalternativ. Du har chansen att vinna värdecheckar på inte mindre än 10 barnmatsburkar! 

Intervju - Charlotta Malhotra

Fast i träsket där veckans middagar mest består av korv, köttbullar, pannkakor eller fiskpinnar? Möt en äkta kreatör och inspiratör med fokus på mat - för barn!

Förlossningsberättelser

Läs om "Den luriga trean" och många många fler gripande berättelser skrivna av barnsidans egna medlemmar.

Recension

Katerina Janouch är sex- och samlevnadsexperten med många strängar på sin lyra. Här recenseras hennes tegelsten "Barnliv".

Barnförkylningsakuten

Höst är förkylningstider för många. Nu har apoteket tillsammans med läkare tagit fram en smart liten tjänst där man genom att svara på enkla frågor kan få tips på behandling och sätt att lindra barnets förkylning. Testa själv!

Rosa Bandet

Sist men inte minst vill jag uppmana er alla att stödja cancerfondens Rosa Bandetkampanj mot bröstcancer. Barnsidan har en egen insamling som ni gärna får vara med och bidra till.

Skrivet av: Barnsidan



Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioett med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook