Barnsidan - Nyhetsbrev Augusti 2006
Meny

Nyhetsbrev Augusti 2006

Avsänt: 2006-08-29

Välkommen höst! Dagarna blir kortare, luften klarare och färgerna skarpare. Skola, förskola, jobb och studier är nu i full gång, och efter en lång sommar med få rutiner kan det kännas rätt skönt att vara tillbaka i gamla invanda rutiner igen.

Har ditt barn börjat skolan eller i förskoleklass i höst? Min sexåring har stolt inträtt i skolans värld. Skolväskan må vara för stor, men nyfikenheten större! Hur går det för ditt barn? Skriv och berätta! 

Fototävling 

Just nu pågår fototävling på barnsidan.se och som vanligt är det tre tävlingar i en. Du kan delta med en bild i varje tema. De tre temana är:

Lång väntan

Ivrig 

Naturligtvis

På fredag (1/9) drar vi igång medlemsomröstningen (och då är tiden för bidragsinlämning slut) där vi förlitar oss på att ni medlemmar röstar fram de allra bästa bidragen till juryomröstningen. Den 25:e september ska vi ha vaskat fram 3 vinnare. Lycka till alla ni duktiga fotografer!!

Valet 2006 

Det är valår i år och valet 2006 närmar sig med stora steg! Har du bestämt dig? Vilka frågor tycker du är viktiga? Har någon fråga du håller varmt försvunnit i debatten? Du har chansen att säga din mening i vårt forum!

Sveriges Makalösa föräldrar: fp bäst på att hålla vallöften 

Sveriges Makalösa Föräldrar har fått en ny generalsekreterare i Helene Sigfridsson och lagom till valet kommer rapporten om till vilken grad riksdagspartierna hållt sina vallöften från valet 2002.  Det visar sig att folkpartiet är allra bäst på att hålla sina vallöften. Läs hela rapporten på Sveriges Makalösa Föräldrars hemsida.

Filmhöst! 

Till sist vill jag hälsa vår duktiga filmrecensent Frida Gunnarsson välkommen tillbaka ombord. Frida har skrivit ett flertal filmrecensioner på barnsidan.se genom åren, men har haft ett litet uppehåll. Nu är hon tillbaka! Första filmen som recenseras är Galenskaparnas "Den enskilde medborgaren". Jag har varit och sett Pixars nya Bilar

Välkommen till barnsidan.se!

/Mia & Co i redaktionen 

P.S Du föjer väl med i bloggen? 

Nyheter

Slumpvalda bilder
                   

10 aktiva forumdiskussioner

» "Diablo 3" the security and stability of the Expert mode to play the money line exper
» How to dress for prom: 9 complete looks for $500 or less
» Stunning Real Brides in Their Insanely Pretty Wedding Dresses
» New Watters Wedding Dresses: Loads of Awesome Options for Brides Who Don't Want to Go
» 1960s hairstyles
» The Best Beauty Looks from the Met Gala
» 8 Of Michelle Obama's Best Looks
» Amore Bob Wig 'cassidy' - Sophisticated!
» Find Good Accessories when Shopping
» Buy Handbags on Dudool

Till diskussionsforum

Senaste recensionerna

Gripande och ömsint berättelse i krigets skugga
Vi var vargar är en gripande och spännande historia som baseras på verkliga barns och familjers öden i slutet av andra världskriget och efter kapitulationen och krigsslutet. Berättelsen är både sorglig och spännande, men framför allt sätter den ljus på de många civila offren i krigets skugga. Mer... »
Boken som hjälper barn att hantera oro, nervositet och fjärilarna i magen
Har du barn som blir oroliga inför att gå på kalas, sjunga i luciatåget, prova nya fritidsaktiviteter eller prata inför klasskamraterna? Ni är garanterat inte ensamma - och Lars Klintwalls nya bok om social ångest ger igenkänning, stöd och tips! Mer... »
Färgsprakande och fartfyllt i nya Pixar-filmen
Luca är en fin berättelse om vänskap, att våga vara den man är och att utmana rädslor och ha drömmar. Visuellt är det en fantastisk upplevelse med detaljer, färger och känsla som vi lärt oss förvänta oss av en animerad film från Disney/Pixar. Mer... »

Recensioner på sajten


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook