Barnsidan - Höst 2009
Meny

Härligt med höst, eller hur!? Här kommer barnsidans nyhetsbrev fullt med dinosaurier, intervjuer, förlossningsberättelser och nya bloggare!

Marie Söderqvist

Marie Söderqvist (Expressen och flitig morgonsoffebesökare) har skrivit en bok om status och att vi faktiskt blir lyckliga av att ha och sträva efter status. Speciellt för föräldrar är status viktigt då det goda föräldraskapet har stor påverkan på ens status.

Boken är mycket intressant och ganska provocerande så jag har träffat Marie och gjort en intervju. Intervjun kommer publiceras nästa vecka, så håll utkik!

Redan nu kan du tävla om ett av tre ex av boken  "Status - vägen till lycka".

Klicka här för att tävla!


Sarah Sheppard

En annan fantastisk kvinna är Sarah Sheppard som älskar dinosaurier och har gjort två böcker på temat. Du kan läsa min intervju med alla kids önskemamma.

Sarahs första bok om dinosaurier "Massor av dinosaurier" var Augustnominerad 2008 och nu har en ny bok kommit - Varning för köttgänget där vasständerna får bre ut sig.

Även här finns möjlighet att vinna en bok. Den ursnygga "Varning för Köttgänget" som är alldeles färsk.

Klicka här för att tävla!

Förlossningsberättelser

Under sommaren kommer det in ett flertal förlossningsberättelser. Jättekul - stort tack alla ni som bidragit till vårt digra arkiv av förlossningsberättelser där du nu alltså kan läsa om Inez, Tove, Valle och "tunnelbanebebin".

Fortsätt gärna skicka in berättelser.

Carolina Mattsén

Kommer ni ihåg Carolina jag intervjuade förra hösten, strax efter hennes make Joakim avlidit? Det är fortfarande en av mina bästa intervjuer och jag är så glad och stolt att jag gjorde den trots att jag tvekade. Nu har ett år gått och jag har gjort en liten uppföljning.

Bloggar

Carolina är också en av barnsidans nya bloggare. Hon kommer blogga om livet efter makens död, att det går att överleva, må bra och blicka framåt fast man just varit med om något av det värsta man kan tänka sig. Carolinas blogg.

Förutom Carolina är också Monicka ny bloggare. Hon skriver om livet med en hjärtsjuk dotter. Monickas blogg.

Det var allt för den här gången. Nästa gång nyhetsbrevet kommer har nog även snön kommit! Passa på att njuta av höstglöd nu!

/Mia & Co

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook