Barnsidan - Zandén vs Janouch
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Zandén vs Janouch

Jag kollar aldrig på nyhetsmorgon för jag tycker det är så tramsigt och småputtrigt i morgonsoffan. Det händer ju liksom inget, alla bara sitter och myser i sin odd mollyuniform. Men igår kollade jag med ett halvt öga och då var det drag under galosherna minsann!

Jessica Zandén och Katerina Janouch satt och skulle prata om Zandéns (och Cecilia Gyllenhammars) debattext på newsmill-bloggen. Den där hon undrar

"När vågar vi erkänna att det kan finnas ömhet i ett slag över munnen? Och hur kan vi hjälpa misshandlade kvinnor, om vi hymlar med den magnifika kraften i ett försoningsknull?"

Zandén flackade med blicken förklarade att hon med komplexa frågeställningar försökte belysa komplexa saker. Kanske blev det redan där lite komplext för sen kunde hon inte bemöta nån av motfrågorna hon fick av Katerina Janouch som sakligt, sansat och konstruktivt bröt ner hela texten till det trams den faktiskt är. Jag njöt varenda sekund.

Nu tycker jag vi kan börja prata om att jämställda män som är närvarande föräldrar är mycket sexigare (och trevligare att ha en relation till) än brunstiga alfahannar som Persbrandt, Örjan Ramberg, Torsten Flinck eller för alll del Jan Guillious Hamilton.

 

Inlagt 2008-09-01 09:20 | Läst 8900 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiotre med siffror i fältet här

A O (2008-09-04 20:55)
Det är ju inte utan att man undrar vad de egentligen ville säga? För så enkelt som att killar ska slåss kan det väl ändå inte vara... Vad är det som de tror att jämställdhet tar bort?
A O (2008-09-02 22:10)
:) Det är sexigt med jämställda män. Och inte det minsta omanligt... Jag förstår inte var de får det ifrån!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook