Barnsidan - Vad har du i handväskan?
Meny

Vad har du i handväskan?

För ett år sedan pågick en debatt om handväskor och om hur galet mycket pengar man kan lägga på en och vad det kanske egentligen säger om ägaren och samhället. Jag vet inte, men nån handväska för tiotusentals kronor är inget jag ser mina väninnor eller grannar bära.

Jag tror att de flestas handväskor är som min. Det viktigaste och värdefullaste är det man har i. Härmed utmanar jag Linda Skugge, Malin Wollin, Hillevi, Ina och Moderna att visa allt om era handväskor.

  • Hur ser din väska ut?
  • Vad innehåller din väska?
  • Vad säger väskan och innehållet om dig?

Skicka gärna vidare era utmaningar!

Så här ser min handväska ut (dvs ganska ful)

Men himla rymlig. Allt detta låg i den. Inte bebis dock ;)

Förutom nycklar, sminkväska, plånbok och mobil så har jag snytpapper (allergisäsong igång), liten pillerförvaring, antiseptiska våtservetter och ihopkrullade kvitton.

Jag har också diverse bebisattiraljer som solhatt (i för stor storlek), matsked, AD-droppar, saker för blöjbyte, däremot ingen blöja... Jag är rätt slarvig som mamma tror jag. AD-dropparna jag fått nya av BVC borde ju stå framme så de används och blöja kan ju som sagt vara bra att ha med.

Konstigast av allt är kanske dessa saker. En karta över djur/nöjespark i Tampa samt en knippe björkgrenar. Vad är storyn här?

 

Björkgrenarna har jag samlat ihop på nån vagnpromenad för att använda i en tulpanbukett. Det där är jag i ett nötskal, så många idéer som aldrig fullföljs. Kartan fyller inget syfte, men den har legat där sen i januari och det säger nog en del om hur ofta jag städar i väskan :)

uppdatering 2008-04-21 08:19 - Hillevi berättar om sin väska

uppdatering 2008-04-22 12:06 - Moderna svarar

 

Inlagt 2008-04-20 10:19 | Läst 15189 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioåtta med siffror i fältet här

Charlotta Thunes (2008-04-21 09:32)
Jag har länge haft en guld väska från Sisters men köpte en ny för mitt presentkort från jobbet. Schysta kollegor som tyckte att mamman skulle få present istället förm lilla bebin...

Jag köpte en rosa chanelkopia med hjärtan på och den klassiska chanel kedjan runt på Rag lady på Tara.
Ja, vad säger det om mig en mamma som vägrar växa upp. Väskan är som ett enda stort Hubba Bubba...

I väskan finns solbrillor, urladdad mobil, en massa kvitton, läppglans, plånbok, spegel, servvetter och kräm och alltid en liten blöja eller två och givetvis husnyckel med en gigantisk nyckelknippa av en kungakrona.

Intressant jag är en sådan där väsktjej.

Ett tag hade man alla damväskor samlade i en liten hög på dansgolvet så dansade vi tio åtta tjejer runt väskorna och istället för att flörta med killar var vi i full koncentration att kolla så väskorna inte blev stulna.

Men kort och kort väskans betydelse har blivit mer viktig för mig, då jag satsar på snygga accessoarier (kan ej stava det ordet) men ni förstår säkert ändå.
istället för kläder och vältrimmad kropp.

tack för ordet!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook