Barnsidan - Tomt vare här!
Meny

Tomt vare här!

Det är så tyst i huset, bara datorfläkten låter. Varför hör jag henne inte? Jag går och kikar i sängen. Ingen som ligger och sover där. Och hon är inte i de stora barnens rum. Var är hon? Innan paniken kommer kommer inser jag att "javisst.. hon är ju på förskolan!".

Jag är så van vid att ha min lilla dotter nära mig. Nu är hon själv på förskolan. Vinkade hejdå. Och gick. Det känns konstigt - men härligt på nåt vis - att vara helt själv.

Nu har det gått två timmar sen. Jag har redan gjort hela arbetsdagen känns det som, alla arbetsuppgifter är klara och det är inte ens lunch! Snart ska jag åka och handla inför helgen, posta ett paket och lämna in överblivna mediciner.

Trevlig helg!

 

Inlagt 2009-01-23 11:11 | Läst 7338 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofyra med siffror i fältet här

Barnsidan (2009-01-25 21:13)
Thomas har alla dagar som är kvar. Om jag minns rätt så ca 3 månader. Det blir väl att han tar ut dem lite pö om pö.

TYVÄRR kunde jag inte förmå honom att vara helt ledig, ta helansvar. Det är inte mitt beslut, det är bara hans. Och det är bara hans förlust också.


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook