Barnsidan - Sverige är svinbra
Meny

Sverige är svinbra

De som bestämmer i Sverige har bestämt att alla invånare kunna vaccinera sig mot svininfluensan. Alla ska få tillgång till vaccinet och det gratis.

Visst, alla kan inte få det samtidigt så nån slags prioritering måste göras och eftersom det är miljontals doser som ska ut så är det klart det är en logistisk mardröm! Men det är ändå rätt coolt att lilla Sverige väljer att skydda alla.

Runt om i världen kommer det nu vittnesmål om att det är huggsexa där ute efter det vaccin som finns. De allra flesta länder har inte råd att köpa alls. Folk kommer dö som flugor! I USA ("världens rikaste land") har vaccin för ca 10% av befolkningen. Och "solidaritet" funkar inte i kristider, allra minst i USA. Men inte heller i brödköernas Sovjet.

Så snälla sluta sprida konspirationsteorier och gnälla över "farliga" biverkningar. Vaccinet är inte alls "otestat" som en del hävdar, och det lilla kvicksilvret som finns i som konserveringsmedel är långt under gränsvärdena - du får i dig mer via maten! Och biverkningarna... ja du kommer få ont i armen och har du otur och är en av tio får du feber, frossa och känner dig lite risig. I nån dag!

Alla kommer få vaccin under lugna och trygga former. Vi bor i ett LYXLAND!

 

 

 

Inlagt 2009-11-09 09:55 | Läst 10393 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiofem med siffror i fältet här

Cattis (2009-11-09 15:17)
EXAKT! Min amerikanska chef såg på mig med avund när jag berättade att alla i Sverige erbjuds (GRATIS!) vaccination. Jag är så trött på medias hantering av det här - först blåser de upp riskerna med vaccineringen helt out of proportion, sen försöker de framställa själva vaccinationsutförandet som kaotiskt. Helt galet.


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook