Barnsidan - Snöar in på maträtter
Meny

Snöar in på maträtter

Jag älskar recept där man kan ändra, lägga till och dra ifrån ingredienser allt efter vad man har hemma. Sen snöar jag in på olika maträttstyper och så gör jag dem, med variation såklart, jätteofta. Förra sommaren gjorde jag bulgursallad hela tiden. Passar till det mesta och man kan variera och ha i olika grönsaker, sallad, fetaost, soltorkade tomater, färska kryddor. etc etc. Ett tag var det risotto som man kan göra classico med svamp och parmesan eller ala 80-tal med ärter, skinka, majs och thousand island dressing till.

Nu är det pastagratäng jag snöat in på mig. Dagens variant blev med tomater, färsk sparris, champinjoner (mina ungar älskar hela champinjoner på burk), purjolök och bresaola. Och så parmesan på det. Himla gott! Och såååå enkelt!

 

Inlagt 2009-04-27 23:00 | Läst 8477 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioåtta med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook