Barnsidan - Snart är det slut
Meny

Snart är det slut

Syrenerna har blommat ut och det luktar sommarregn. Finns det något mer renande än ett hällregn en sommardag? Dallrande hetta, damm och grillos försvinner i ett slag. Som att börja på nytt.

På fredag går min äldsta dotter ut första klass och min son slutar förskolan för att till hösten börja i "nollan". Efter fredag väntar ett oändligt långt sommarlov. Det känns som vi alla behöver vila och tid att umgås utan att hela tiden tänka på allt och planera för alla aktiviteter, gymnastikträningar, uppvisningar, picnicar, läxläsningar etc etc. 

Jag känner alltid att jag ligger steget efter. Jag vill mer. Ha stenkoll på barnens kompisar och orka göra roliga aktiviteter varje eftermiddag. Men tiden räcker inte och det GÅR inte att vara 100% närvarande i andras liv utan jag måste få stjäla lite tid till mig själv också. Det måste finnas nåt att ösa ur också.

I sommar hoppas jag komma ikapp lite grann. Med tre barn, eget företag, hus och landställe inser jag ju att jag inte kommer ikapp helt, men lite kanske?

Glad sommar alla mammor och pappor därute! 

Inlagt 2008-06-11 12:40 | Läst 9674 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittio med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook