Barnsidan - Recept på en lycklig barndom
Meny

Recept på en lycklig barndom

Jag ska sluta ha så mycket ångest och mörka tankar om att jag kanske inte är en fantastisk supermamma som alltid är där för mina barn. Det blir kanske lite för mycket tjat, hot och mutor emellanåt och en del gånger då jag inte orkar med och tar time out för att få en stund för mig själv. 

Men nu är det sommarlov och nästan inga måsten just den här veckan. Vi är ute på landet och bara är. Vi badar, kokar häxsoppor, äter färskpotatis direkt från landet och går på långa kvällspromenader. Just nu ligger dottern uppe på loftet och läser, sonen sitter och spelar på min mobil. Lillasyster somnade i vagnen på väg hem från dagens smultronpromenad.

Så nu sitter jag här och känner att jag ändå lyckas ge mina barn ganska många ingredienser till "Den lyckliga barndomen". Bäst att försöka spara undan detta ögonblick och ta fram en av de där slaskiga dagarna i december när mörkret omslutit en kroppsligt och mentalt.

 

Inlagt 2008-07-05 14:35 | Läst 8801 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiosju med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook