Barnsidan - Ni vet när man är så där trött att man blir disträ
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Ni vet när man är så där trött att man blir disträ

...så var jag igår. Konstigt för jag hade sovit gott och länge. Men det är väl vädret (fan vad schysst det är att bli old så man kan slänga ur sig såna floskler).

Hillevi har också skrivit om det i sin blogg. Hur trött man kan vara och hur knasig man blir då.

Detta hände igår när jag skulle passa på och handla lite snabbt medan sonen var på fotbollsträning.

Jag skulle bara köpa det allra mest nödvändiga och lämna tillbaka en film. Jag parkerade bilen, såg på DVD'n och tänkte "Nu ska jag komma ihåg den där".

Jag gick ur bilen och in i affären. Såg att de hade billiga äpplen. "Mmm, äppelpaj", tänkte jag. "Måste komma ihåg att köpa smör då till pajdegen". Plockade lite tomater, gick förbi köttdisken och till mejerierna. Tog mjölk och en tomatsoppa. Inget smör såklart.

Gick och skulle betala. I sista sekunden (var det kaneldoften vid kassan?) kom jag på att jag ju skulle köpa smör. Fick gå tillbaka, trassla mig förbi några knattar med småvagnar och hämta smör. Kom då också på att jag lovat ungarna att köpa vaniljyoghurt... 

Betalade och gick ut till bilen. Då ser jag att jag inte kom ihåg DVD'n trots allt. Den ligger kvar på instrumentbrädan. Efter att jag packat in maten i bilen fick jag trava tillbaka med filmen i handen för att lämna tillbaka den i kassan.

På vägen tillbaka till affären ser jag brevlådan, alltså postens brevlåda där man ska stoppa brev man vill skicka till någon. Undrar "Har de flyttat den?" I nästa sekund, i nästa SEKUND, ser jag mig själv stoppa DVD-filmen i brevlådan. Varför? Ingen aning, men som i slowmotion ser jag filmen åka ner i magen på brevlådan. "D.. d.. d.. där... där ska den ju inte vara! Faaaaaaaaan!"

 

 

Inlagt 2008-09-15 11:57 | Läst 9050 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiofyra med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook