Barnsidan - När idealen krockar med det ljuva livet
Meny

När idealen krockar med det ljuva livet

Ibland skäms jag över hur jag lever. Jag drömmer om solidaritet, systerskap och att ge ge ge till de som behöver det. Jag drömmer om att leva enkelt i någorlunda harmoni med naturen, att låta väder och vind styra. Jag vill ha ett öppet hem där alla känner sig välkomna, där det luktar nygräddade bullar och saftkok.

Jag tror att jag har hjärtat på rätta stället, men i själva verket är jag värsta ogina borgarbrackan. Jag är en fejk med platt-tv och frequent flyer-poäng!

Men det är ju himla najs att bakom stora CK-brillor styra SUV'en in till Diplomat för afternoon tea tillsammans med oddmollymaffian. Eller glida längs autostradan i de italienska alperna, sola på stränder i Brasilien, skaka hand med Musse i Florida och njuta en latte på Åreskutan.  

Hur ser dina ideal ut och tycker du att du lever upp till dem?

Inlagt 2008-07-18 13:01 | Läst 8155 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiosex med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook