Barnsidan - Missat att det är melodifestivalsäsong!
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Missat att det är melodifestivalsäsong!

Usch, jag fattar inte vad det är med mig. Jag missar så mycket, fattar inget och hänger absolut inte med. Som nu... jag har totalt missat att melodifestivalen har börjat! Fattar ingenting när löpsedlarna skriver om gapiga Petra Mehde, förvirring vid röstningen etc.

Och barnen är så besvikna. Att jag inte sagt till att det börjat. Det är så roligt och STORT för barnen nu för tiden. Filippa letade desperat efter sändningen på svt play, och hittade väl lite men det är ju att sitta där på lördagen som är grejen.

Tur i oturen på nåt vis att det är flera deltävlingar, då hinner de komma ikapp. Själv känner jag som inför Idol, Talang, Lets Dance mm - de kommer så tätt att man inte hinner börja längta och ladda.

Hur känner ni? Och vad missade jag i lördags? Tittar era barn mycket på såna här tv-jippon?

 

Inlagt 2009-02-09 21:25 | Läst 12097 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet arton med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook