Barnsidan - Ljuva höst
Meny

Ljuva höst

Löven börjar gulna, luften är kyligt klar och man får oförklarliga behov att laga soppa och tända ljus. Oftast sänker sig ett visst vemod över mig så här års, ännu en sommar är över. Så många förväntningar som aldrig riktigt infriades och nu väntar en lång mörk tid. Alla de där grillmiddagarna man skulle velat ordna för vänner och släkt, alla små projekt man skulle ha avslutat, alla äventyr man skulle uppleva med barnen...

Men det är dags att släppa greppet om sommaren. Lite lättare blir det när Timo Räisänen, Dave Gahan, James Blund och KENT släpper ny musik. Det är faktiskt helt ok när man har skönsjungande James Blunt som sällskap.

Och redan nu kan man ju börja bygga upp förväntningar inför nästa sommar - genom att åka till trädgårdsmästaren och lukta och känna på och inspektera lökar som ska ner i jorden nu för att blomma i vår.

Inlagt 2007-09-21 18:29 | Läst 6991 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fjorton med siffror i fältet här

hsirwall (2007-09-21 20:17)
Ååhh, jag tycker hösten är en härlig tid! Det känns som en nystart tycker jag - jag brukar vara full av energi och kreativa idéer när september gör entré.

Jag kan hålla med om det där du skrev om "alla grillmiddagar med vänner som inte blev av". Där känner jag igen mig, vi har ju en fantastisk altan som jag verkligen ville utnyttja i somras. Men - nu spenderar vi ju många helger på landet under sommaren så vi hann knappt bjuda någon på grillning. Så på sätt och vis känns det som att hösten bjuder på fler tillfällen att umgås med vänner än vad sommaren gör. Nu är vi hemma på helgerna igen!!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook