Barnsidan - Lalle!
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Lalle!

När min stora tjej fick sin ettårsspruta hade hon en nalle med sig. Den blev förste tröstare efter det onda i benet och följde sedan henne natt och dag i flera år framöver. Den blev utbytt några gånger, samma modell fanns att köpa i många år. Än idag när hon är 8 vill hon gärna ha en nalle när hon sover. Jag fattar inte alls det där, men det är ju så sött.

Även min andra dotter har utvecklat fabläss för nallar. Hon har en apnalle och en teddybjörn hon håller allra högst. "Lalle!" ropar hon överallt. Inte mamma, pappa, titta, lampa utan LALLE! Här ligger hon och myser innan det är middagsvila i vagnen.

Vad har era barn för gosedjur?

 

Inlagt 2008-09-22 09:38 | Läst 11213 ggr. | Permalink
Kategorier:
Förskola & Förskolebarn 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugoett med siffror i fältet här

Åsa Norlander (2008-09-22 18:23)
Min äldsta tjej som är 5½ har en kängru som vi köpte innan hon föddes. Den låg alltid bredvid henne i vaggan/vagnen och är fortfarande en kär följeslagare vid sängdags eller när hon är riktigt ledsen. Den börjar bli trasig, luktar sisådär och i min garderob ligger två i reserv...
Yngsta tjejjen som är 2½ har en tunn filt som är hennes trygghet, Gossen kallar hon den. jag har förvarnat några kompisar som har en likadan att vi kanske "behöver" deras en dag... Bredvid henne i sängen ligger även Apan, Herr Nilsson, hundis x2, kaninis! Det är fullt!!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook