Barnsidan - Kändisar och deras relationer
Meny

Kändisar och deras relationer

Vissa av oss är mer seriösa än andra, jag för min egen del kan vara ruskigt seriös men just nu känner jag mig lagom intellektuell och spirituell så det får bli en blogga i de mindre seriösa farvattnen.

Stod idag och kastade i besticken från diskmaskinen in i respektive fack och kom osökt in på ämnet kändisar och relationer. Jag kan inte riktigt förstå hur dessa två saker hänger ihop men jag har för länge sedan gett upp de fatala försöken att förstå mig på min egen hjärna så jag hoppas verkligen att ni inte lägger ned någon större energi på dylika aktiviteter för ni är tyvärr predestinerade att misslyckas! Ungefär lika sannolikt som att få fred i Mellanöstern som att förstå vindlingarna i min fettansamling som kallas hjärna. Nog om detta, åter till realiteten, kändisar och deras relationer!

Bara en sådan sak att vissa kändisar har mage att se förvånade ut att deras hemmainspelade sexvideos när dom har sadomasochistiskt sex på en flygel kommer ut till allmänheten. Nehej? Trodde du inte? Ni som är ett av världens mest eftersökta par av paparazzis? Sannolikheten att dina bedrifter hängandes i takkronan skulle förbli en privat hemlighet kan ju inte ha varit särskilt stor?

Eller när en stor känd celebritet ojar sig i media över hur svårt hon har att finna den sanna kärleken och hur besviken hon är över att alla hennes fem äktenskap slutat i skilsmässa, alla avslutade olika snabbt efter vigseln. Nehej? Ett äktenskap som tagit dig tre timmar att besluta om och som är med en tjugo år yngre plastikopererad kypare som spelat in porrfilmer för att komma sig upp här i världen har nog inte den största överlevnadspotentialen eller? Hur kan man bara tro att ett äktenskap baserat på att båda två varit fulla som höghus, en som vill synas för att bli någon och en som vill bli älskad för att känna att dom finns, hur kan det ens finnas en tro på att nåt sådant ska bli bestående? Tror verkligen folk på att det är möjligt? Här går man omkring i flera år och funderar på om ens sambo verkligen är livskamratmaterial medan andra ser någon i kön till Oscarsgalan och gifter sig samma kväll! Någonstans har man fel attityd till detta med äktenskap.

Jag kan roa mig med att se dessa ”livsviktiga” intervjuer som en del kändisar ger när de ska få uppmärksamhet för långt och innerligt tjänstgörande i offentlighetens ljus. Där de kan sitta och säga att de älskat sina makar så innerligt och att de beklagar att det inte gått att hålla ihop äktenskapen. Ja, jag är då inte förundrad, är det någon annan därute som är det?

De väljer ju ibland partners som man redan med huvudet under armen kan säga är fel och att detta inte kommer att hålla. Men är det något med kändisar som liknar de klichéer man ser i skräckfilmer. Man skriker, tänd lyset, tänd lyset, det står en vansinnig yxmördare bakom dörren men inte är det då någon som tänder lyset! Nehej, de trippar in i det obebodda huset som ligger efter den leriga vägen som ingen kört på under snart hundra år, med högklackat och kortkort mitt på hösten och det stormar utomhus. Alltså, fullkomligt fruktansvärt helkorkat! Men det kanske är ett krav för att få vara kändis? Man måste vara ett fullkomligt relationspucko för att få synas i media?

Kanske jag inte ska ondgöra mig över detta utan stilla konstatera att det är så, men samtidigt är det många barn som kommer i kläm när deras föräldrar tar det ena dåliga beslutet efter det andra. Deras föräldrar syns med en den ene och än den andre, (andra och ena kan man också säga...) och de syns mer eller mindre påverkade i intervjuer. Hur upplever dessa barn relationer? Hur bygger dom varaktiga relationer i sin framtid? Sen är det på nåt sätt så synd om dessa trasiga människor som jagar för fullt efter det ”normala” medan deras liv är så otroligt långt ifrån Svenssons och som gång efter annan misslyckas och febrilt fortsätter sitt jagande efter den stora sanna kärleken som ska älska dom för den dom är utan tingeltangel och deras pengar på banken. Såg ett klotter en gång: Söker du en kille med stor XXX och mycket pengar, fortsätt med det, annars håll tillgodo med en välmenande Pelle och sedan stod där ett telefonnummer. Jag håller så bra tillgodo med min egen välmenande Pelle, han tog mig då inte för pengarna eller för min kropps skull, det är jag tacksam för!

Inlagt 2004-09-30 07:49 | Läst 7269 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet arton med siffror i fältet här

KEISHA (2017-05-18 15:02)
Jag vill prova en stor och riktig spelare CALED DR KAKUTA. DENNA STORA SPEL CASTER HJÄLPADE MIG CAST EN RETURN LOVE SPELL PÅ MIN EX OCH FRÅN TRE DAGAR MIN EX RETURNED BACK TO ME WITH SO MUCH LOVE AND CARE. Om du också behöver hans hjälp så kontakta honom nu via e-post kakutaspellz@gmail.com ELLER MOBIL +2349054872932 BY Keisha

http://kakutaspellz.wixsite.com/kakutatemple
Ulrika Johansson (2004-10-11 10:15)
Nej, jag tror de välmenande Pellarna är en bristvara däremot. *ler* Men ibland vet man inte vad det är man vill ha heller. *ler*
Christopher (2004-09-30 20:12)
Efterfrågan på välmenande Pellar är tämligen låg... (Bara bevisar att det går att skriva kommentarer direkt här)


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook