Barnsidan - Kalastips
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Kalastips

Som ni kanske vet så håller jag på att starta upp en ny sajt som ska handla om barnkalas. www.kalasdags.se.

Barnkalas finns idag i alla varianter och medan vissa tycker att det blir bäst att ha det hemma i all enkel och mysighet så tycker andra att det är skönt och avslappnat att leja ut arrangemanget av kalaset. Jag tycker det är strålande att alternativen finns och att det är kanon för de som vill leja ut kalaset, har trångt hemma eller helt enkelt inte pallar att rådda och ha en massa kalasiga barn hemma.

Jag har gjort både hemmakalas, sommarkalas i trädgården, kalas på gocartbanor, i bowlinghallar, ordnat klassfest i skolan mm mm och det jag vill dela med mig som tips är detta - utgå från vad födelsedagsbarnet vill göra och lägg sen till lite skojiga moment och försök sätta en personlig touch på kalaset - oavsett var eller hur kalaset är.

Så nu skulle jag vilja höra om dina allra bästa enkla kalastips! Har du gjort en skoj men enkel tårta? Vilka lekar är kul? Fiskdamm eller skattjakt? Vad kan man erbjuda istället för godispåse? Ja, skriva allt som faller dig in som bra kalastips!

 

Inlagt 2010-02-18 00:03 | Läst 15397 ggr. | Permalink
Kategorier:
Kalas 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofem med siffror i fältet här

Mia Althoff (2010-02-21 21:45)
Ja, när slutar barnen att tycka kalas är kul? Jag hajar att man inte kallar det barnkalas när man fyller 10, 11 osv, men när börjar man vilja fira på egen hand?


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook