Barnsidan - "Jaha och vad ska jag bli mätt på då?"
Meny

"Jaha och vad ska jag bli mätt på då?"

Detta blev dagens middag. Med sonen kräksjuk var jag tvungen att trolla ihop nåt av det vi hade kvar hemma. Det blev en potatis och soltorkade tomater omelett med ångkokta färska grönsaker toppat med lite bearnaissås (kvar sen helgen...)

Det blev faktiskt himla gott med tanke på noll inspiration och rätt trista ingredienser.

Ofta när jag gör helt vegetarisk mat (ja ägg är väl vegetariskt?) så säger min man "Jaha, och vad ska JAG bli mätt på då?" Han vill äta kött för att bli riktigt mätt. Jag gillar en blodig biff eller fet stek jag med, men det är inget jag kräver för att bli mätt.

Är det nån skillnad män och kvinnor emellan? Män kräver kött och kvinnor klarar sig på kolhydrater?

Inlagt 2008-12-12 00:02 | Läst 7059 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiosex med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook