Barnsidan - Idag har varit en riktig skitdag!
Meny

Idag har varit en riktig skitdag!

Varför blir vissa dagar bara helt fel? Vi är så trötta och rastlösa på varandra nu när detta evighetslånga sommarlov (äntligen!) börjar lida mot sitt slut. Jag har gormat, tjatat, bönat och bett för att barnen inte ska bråka med varandra, inte reta gallfeber på varandra och hålla lite j*vla ordning omrking sig.

Det här med städningen är en återkommande källa till konflikt, ilska och tandagnisslan. Och mina barn är så kreativa. De bygger upp fantastiska kojor, övar in dansnummer och har show. De gör damm i hela sandlådan, plockar blåbär för att göra egen smoothie och plockar fram varenda petshop/pollypocket/pokemon de har och har affär. Vad de än gör så lämnar de stök, kladd och kaos efter sig. Det är fullt sjå att hålla jämna steg, så det slutar ofta med att jag bara går ifrån förödelsen

I ett av de nervösa sammanbrotten över städning, retning eller vaddetnuvar så bara gick jag och la mig på sängen och lyssnade på Maria Sveland i 54 minuter. Sen var jag lite återladdad och orkade till slut få dem att plocka i ordning så det gick att dammsuga.

Phew, vilken pestig dag. Dom är i alla fall söta när dom sover.... :)

 

Inlagt 2008-08-16 22:12 | Läst 10080 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femton med siffror i fältet här

Åsa Norlander (2008-08-17 16:01)
Här är en som känner igen sig! Dammsög nyss upp storasysters ögonskugga från lillasysters säng, bokhylla och golv... För att inte tala om hur lillasyster och hennes kompis såg ut!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook