Barnsidan - Har jag blivit en torrboll?
Meny

Mia Althoff - på barnsidan

Gott och blandat. Debatt, tankar, prylar och inblick i mitt liv.

Har jag blivit en torrboll?

Vad har hänt? Jag brukar kunna skratta åt det mesta, men nu orkar jag knappt småle. Och tro mig - jag har verkligen försökt med alla möjliga medel! Ta fyrans nya fredagshumor "Fredag hela veckan" t.ex. Det är ju så trist att till och med atomuren i Schweiz stannar. Det ÄR inte kul med dåliga imitationer eller tyschk brytning.

Och SVT's humorprogram är inte så mycket bättre.. Babben&Co är ju inte heller kul, mest småputtrigt mysigt. För att inte tala om Svensson, Svensson... så slätstruket och förutsägbart.

Det är inte det att jag är trög och missar poängerna. Men de är ju så himla lama, man fattar precis varför man borde skratta men skrattet uteblir för det helt enkelt inte var kul.

Finns det nåt humorprogram på tv som är roligt, utan att samtidigt vara taskigt eller driva med nåns (eller sitt eget) lyte?

Fast det här tyckte jag var både kul och småsmart :)

 

 

Inlagt 2007-10-23 09:20 | Läst 6822 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet elva med siffror i fältet här

A O (2007-10-27 17:13)
Ah, jag fastnade i en massa youtube-klipp med Johan Glans igår när jag skulle somna - det är väl också att tv-knarka:)
Du har nog rätt i att det handlar om olika faser. Nu när mina ungar är så stora så blir jag aldrig så där tom i skallen som man blev när de var mindre:)
Ylva R (2007-10-27 17:12)
Jag känner igen mig fullt Mia ang. TV:ns roll i vardagslivet. Vad gäller krönikan: "Mia och Clara" var riktigt riktigt bra, tycker jag. Inte alla sketcher men nästan. Såg du det?! Gör det annars. "Fredag hela veckan" = trist på det hela taget men några kul sketcher finns så klart med även om Hey Baberiba (också ojämnt) var bättre.
Mia Althoff (2007-10-27 00:12)
jag läser mkt också, det låter ju som jag är värsta tv-knarkaren. Men jag kollar kanske på tv 5h i veckan, max. Men varje gång jag fastnat i nån bra serie känner jag hur skönt det är att sitta ner och bara vila och stänga av hjärnan en stund.

Vi är ju i olika faser i livet, har svårt att se att jag skulle orka vara så social som du verkar vara. Efter mina stora somnat är jag så seg i huvudet att det inte skulle bli så mkt umgänge, och innan dess har vi alltid haft nån aktivitet för oss + hela middags/bolibomparejset...
A O (2007-10-26 10:06)
Men när? Jag har ett liv där jag jobbar rätt mycket, träffar kompisar eller umgås med barn på fritiden och när jag väl inte har något att göra så försöker jag läsa - men just nu blir det nästan inte alls. All vaken tid är redan upptagen med annat.

Men jag tror i.o.f.s. att jag tillbringar rätt mycket tid med att umgås... Det kanske är det som tar bort TV-tiden. Som ensamstående så blir ju den mesta tid med andra människor mer planerad än den kanske blir när man är ett par, det är nog lättare att glömma bort att njuta av varandra eller titta på tv tillsammans när man har varandra runt omkring sig jämt.
Mia Althoff (2007-10-25 10:06)
Jag "måste" titta på tv som avkoppling/vila, annars far jag runt som ett skållat troll eller sitter och jobbar.
A O (2007-10-25 08:12)
Jag kollar inte på TV alls, nästan. Så jag vet inte vad som är bra:) Hur hinner ni titta? Jag har fått tvärdissa tv för att få ihop mitt livs-schema.
Mia Althoff (2007-10-24 23:45)
House är husgud här hemma, men i övrigt är det få tv-program som får mig att garva. skönt att det inte bara verkar vara jag. men är det inte obegripligt hur dålig tv de kan få göra och sända - på bästa sändningstid!?
hsirwall (2007-10-24 13:18)
Jag tror Tova har rätt.. All humor-TV är så uttjatad.. "Fredag hela veckan" är supertrist, lite som Nöjesmassakerns revival på nåt sätt. Gammal skåpmat!

"Kvarteret Skatan" tyckte jag var superkul, men i övrigt känns det som att man har sett och hört allt förut. Jag gillar också House - jag skrattar högt och gott framför nästan varje avsnitt.
A O (2007-10-23 10:07)
Kallas det inte för sömnlös nybliven förälder-syndromet? Jag tappar humorn när jag blir för trött... Fast jag skrattar oftast åt saker som ingen annan skrattar åt:)


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook