Barnsidan - Ett nytt år - ett nytt oskrivet blad
Meny

Ett nytt år - ett nytt oskrivet blad

För många innebär årets slut ett jättecresendo med jul och nyår som höjdpunkter. Vi förbereder, handlar, lagar mat och piffar oss och våra hem inför två av årets höjdpunkter. Allt är maxat, och allt ryms. Glitter, glamour, skratt, förvåning, stress och mysiga braskvällar.

Men så snart klockorna ringt in det nya brukar mycket tappa sin glans. Januari tar vid och nu kommer baksmällan. Januari är liksom november en månad som är rätt mörk, i synnerhet när snön lyser med sin frånvaro. Dagarna är korta efter att ha fyrat iväg sina sista slantar kan det kännas långt till den 25:e. Dessutom börjar allt det där goda börjar synas i form av fettvalkar och dålig hy.

Men i år känns det lite annorlunda. Det känns häftigt att ha fått ett helt nytt blad att fylla på med saker att se, göra och uppleva. Vi började året med en resa till soliga Florida som verkligen gav mersmak. Senare i år kommer mina barn stå på skidor för första gången. Storasyster ska börja på kulturverkstad och prova på instrument och sjunga i kör. Min lilla kille kommer börja skolan och hon som nu är min rultiga bebis kommer lära sig krypa och gå. Det finns många framsteg att se fram emot!

Här på sajten ska det hända grejer också. Jag håller som bäst på att smida planer för när och vad. Den som väntar på något gott...

Vad kommer hända ditt år 2008?

Inlagt 2008-01-20 18:55 | Läst 7400 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioåtta med siffror i fältet här

hsirwall (2008-01-21 09:54)
Mitt 2008.... Kommer bli ett bra år tror jag..

Jag är föräldraledig augusti ut, Kalle börjar i förskola och Jesper börjar i första klass i mitten av augusti.

Familjen ska åka på solsemester för första gången i vår, i sommar blir det mycket tid på landet i skärgården--- vi längtar dit så det värker ibland.

2008 ska också vara det år då jag får min första artikel såld till en tidning, Anders och jag ska fira vår allra första bröllopsdag, Kalle börjar lite trevande att prata, vi ska göra om i vardagsrummet, bygga staket på både fram- och baksida... och så ska jag bli bättre på att ge mig själv egen, barnfri tid. (Nu igen!)


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook