Barnsidan - Babblarna som plåster som tröstar
Meny

Babblarna som plåster som tröstar

För sju år sedan lanserades världens första plåster med textur, en yta med gosigt tyg för barnen att klappa på. Gosedjursplåstret var en unik innovation och mer än en miljon barn har tröstats sedan starten 2011.

Nu är det Babblarnas tur att komma till barnens undsättning och plåstren kommer i tre olika versioner; en för dagligt bruk när barn är ledsna eller oroliga, en för natten vid rädsla för mörker och en för små sår.

Tröstplåster eller Gosedjursplåster som de också kallas, är en svensk innovation och det enda plåstret i världen med en mjuk, gosig yta att klappa på. Tröstplåster fungerar bra både hemma i vardagen men speciellt väl för barn som vistas på sjukhus eller är extra utsatta.

En ask med Tröstplåster Original för vardagsbruk kostar ca 39 kronor och innehåller sju av Babblarnas karaktärer.

En ask med Tröstplåster som lyser i mörker kostar ca 49 kronor och innehåller sju av Babblarnas karaktärer. Samtliga har ett litet hjärta som lyser när lampan släcks, vilket underlättar nattning av mörkrädda barn.

En ask med sårvårdsplåster med tatueringseffekt kostar ca 29 kronor och innehåller 18 stycken plåster med sex av Babblarnas karaktärer.

Från mitten av februari hittar du alla Babblarna som plåster hos Apotek Hjärtat, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, apotea.se, babyland.se, giftstory.se och snart även i dagligvaruhandeln.

Babblarna tröstplåster och sårplåster produceras och distribueras av Cuddlings AB. Läs mer och köp plåster och annat tröstande.

Inlagt 2018-01-29 14:22 | Läst 21688 ggr. | Permalink
Kategorier:
Kropp & Hälsa 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femton med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook