Barnsidan - Är våren här nu?
Meny

Är våren här nu?

Igår satt vi ute och fikade och lutade mot söderväggens lä var det nästan så att solens strålar brände lite. Förutom enstaka hundbajsig snödriva så är allt grönt, knoppar brister snart och vårlökarna börjar synas.

- Vafalls! Förra veckan var det ju vinter och nu står jag utan jacka och klipper äppelträd." tänkte jag.

Men egentligen.. mars är ju en av vårmånaderna, så det är kanske ok att man kan hitta nyckelpigor och börja planera trädgårdens projekt.

Våren är ju verkligen en härlig och förväntansfull tid. Jag älskar våren. Men det känns som vintern blev yttepyttig eftersom den kom igång alldeles för sent. Jag vill ha skidföre, -2 och drömmar om en vecka i fjällen.

Jag har inte hängt med helt enkelt.

Inlagt 2007-03-12 08:54 | Läst 7388 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioett med siffror i fältet här

hsirwall (2007-03-14 07:47)
Jag äääälskar våren och alla vårtecken som nu börjar poppa upp! Vi har snödroppar i rabatterna, nyckelpigor överallt i trädgården, fågelkvitter, grus i hallen....

Jag tyckte vintern var perfekt i år, lagom lång. Och om vi nu får vår så känns det ännu roligare att åka till fjällen om någon månad.
Jens Rydén (2007-03-13 13:27)
Mer vår till folket!

I söndags spelade jag en runda golf på sommargreener. Den äldre gentlemannen jag spelade med påstod att banpersonalen hade klippt greenerna i lördags. Igår köpte jag biljett till Malmö FF:s premiärmatch i Allsvenskan 2007. Våren har kommit till Skåne. Äntligen!


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook