Barnsidan - Är december årets kortaste månad?
Meny

Är december årets kortaste månad?

Det känns som varenda dag fram till jul är inbokad med något. Det är luciatåg i skolan, på äldreboende, juluppvisning med gymnastiken, julspel med kören, avslutningsfika, julpyssel med klasskompisar, julbord med jobbet, fyrtioårsfest bla bla bla.

Jag fyller år i december också. Det brukar aldrig bli av att vi firar det. Lite trist, men jag orkar bara inte styra upp det också. När barnen blir större ser jag fram emot att gå på restaurang hela familjen och fira mig med god mat lagad av nån annan. Än så länge är barnen för små så det skulle bara innebära mer jobb och en massa sura miner.

Efter jul ska jag bara lägga mig ner och lata mig, se på film och leka med lego, spela xbox och sova. Sen ska jag lata mig ännu mer i nästan 3 veckor i Florida. Visst är det mysigt med jul, men liiiite påfrestande också trots att vi gör minimalistiskt av ALLT. 

 

 

Inlagt 2008-12-01 20:59 | Läst 7349 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiotvå med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook