Barnsidan - Ankan - yet another freakshow
Meny

Ankan - yet another freakshow

Idag har "hela" Sverige pratat om Anna Anka. Om hundra år när man tittar tillbaka på det ekonomiska läget för Sverige hösten 2009 tror jag den 15 september kommer visa en fet dipp. För jäklar vad Anna Anka i Hollywoodfruar rörde upp tankar och känslor!

Folk har förfasat sig, de har tyckt synd om Ankas barn, om tjänstefolket, om Anna själv. De har ojat sig över hennes syn på män, kvinnor, barn, illegala invandrare yadayada.

Jag har bara en sak att säga - TITTA INTE PÅ SÅN HÄR SKIT! Den säger ingenting om verkligheten. Jag tror inte ens Anna Ankas verklighet är den som visas i programmet Hollywoodfruar. Allt är riggat. Det är inte dokumentärt, det är inte ens reality. Det är en fejkad freakshow och folk fattar det.

Ingen bryr sig egentligen om vad Anna f***ing Anka säger. Folk använder kändisar som sedelärande berättelser. Ojoj, så ska man iiiinte göra. Tänk bara hur det gick för Rosing, Britney och nu Anna Anka! Vojne vojne. Inte ha sex i TV, inte ta droger, inte bli köpt av gubbpengar.

Använd din dyrbara tid och hjärnkapacitet till vettiga saker. Viva la SVT och SR!

Inlagt 2009-09-16 22:22 | Läst 7380 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettioett med siffror i fältet här

Barnsidan (2009-09-17 22:01)
Jag klarar inte av Expressen och Aftonbladet, så jag har kanske missat de där artiklarna. Men det låter hemskt, öht att det bara är yta som räknas och värderas är vidrigt.


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook