Barnsidan - 2010 började inte bra
Meny

2010 började inte bra

Jag längtade hela jullovet efter att få jobba men när det väl var dags att börja skola och förskola igen så passade alla barnen på att bli sjuka i omgångar. Host, host, öronont, halsont och feber. Att vabba är ett stort stressmoment när det jobb man förväntas göra inte görs av nån annan utan allt bara skjuts fram. Så jag tokjobbade varenda liten sekund som var över.

Sen blev även vi vuxna sjuka! Det var så hemskt. Ingen mat hade vi hemma och allt jobb bara tornade upp sig, samtidigt behövde jag åka till husläkaren och apoteket. Ingen bra start på 2010. Hela förra veckan är som ett mörker, den har inte hänt helt enkelt.

Men nu har det vänt (det var ju ingen dödlig sjukdom och vem är jag att klaga när folk dör i cancer och det är jordbävningskatastrof i Haiti?) och jag känner mig supereffektiv och peppad. Började dagen med att skotta hela garageuppfarten och ska nu skriva ett avtal, styra upp betalningar, posta brev och bygga en kampanjsajt. Sen blir det skjutsa till gympa, veckohandla med mera.

Det allra bästa med att jobba är att man får vara i fred och tänka tankarna tills de tar slut.

Inlagt 2010-01-19 10:31 | Läst 10141 ggr. | Permalink


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiosex med siffror i fältet härVi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook