Barnsidan - Vädrets makter
Meny

Bloggar > Barnsidan > Vädrets makter

Vädrets makter

Publicerad: 2005-07-21
Just efter barnen gått och lagt sig började det mullra i fjärran. Blixtar och småregn. Jag kunde räkna mig till att ovädret kom närmare och närmare. Till slut så jag det riktigt blåsvarta moln som måste varit centrum. Det kom närmare och närmare och till slut var det över oss.

Det konstiga ljuset som bildas strax innan solen går ner förbyttes och blev en slags dimsvärta. Och nu började regnet och vinden öka. Till slut regnade det åt alla håll, utom uppåt, och vinden vek träden i onaturliga vinklar. Svart och smattrande regn.

Mäktiga ljussken då och då, tätt följt av dånande dunder. Hann inte räkna till 2 ens, så nära var det. Finns det något väder som verkligen känns förlösande så är det åskväder. Hade jag inte vetat bättre hade jag gärna sprungit ut på gräsmattan för att känna vädrets makter.

Skrivet av: BarnsidanLämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiofyra med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Jenny Borgström (2005-07-22 09:09)
... och jag som tycker åska och oväder är skitläskigt, just för att jag känner mig liten och vet att jag inte kan göra nåt för stoppa det. *ryser* Men visst, efter en dag med tryckande värme så kan jag också uppleva åskan förlösande, bara den håller sig på lite avstånd så ;)


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook