Barnsidan - Motvilligt gillande
Meny

Bloggar > Barnsidan > Motvilligt gillande

Motvilligt gillande

Publicerad: 2005-09-30
Det är lite jobbigt tycker jag när saker och ting inte är som jag förväntar mig.
Jag lånade boken "Uppdrag: Pappa" på bibblan förra veckan. Bra att ha som kvällslektyr att domna av till tänkte jag. Jag förväntade mig att den skulle kännas pekpinnig och navelskådande. Jag trodde den skulle vara dåligt skriven och inställssam vad gäller huvudtråden jämställdhet. "Pappauppdraget är enkelt: Gå hem!" Jag ville verkligen inte gilla den här boken - men det gjorde jag. (ska skriva recension sen - då får ni läsa mer).

Mauro Scocco har släppt en ny platta. Jag är rätt trött på Mauro - hans smetiga texter, rökfärgade glasögon, nasala stämma och småfeta attityd. Och då ska ni ändå veta att Ratata är en stor portion av mitt tonårsjag. Men den nya låten - Kall Stjärna - är ju helt...helt underbar. Lite Lustans Lakejer-känsla i bästa Le Sport-stil. Jag gillar det ofantligt mycket!

Visst är det ganska jobbigt att upptäcka att egna sanningar som man trott var skrivna i sten inte är sanningar längre? Samtidigt är det ganska befriande att man faktiskt fortfarande har kapacitet att lyfta blicken och vidga sina vyer lite då och då.

Skrivet av: BarnsidanLämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofem med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook