Barnsidan - Måste blogga kortare och inte tänka på snoppar mer
Meny

Bloggar > Mia Althoff - på barnsidan > Måste blogga kortare och inte tänka på snoppar mer

Måste blogga kortare och inte tänka på snoppar mer

Publicerad: 2005-10-13

Jag har kommit på hemligheten - jag måste blogga kortare och oftare.

Idag har jag återigen tänkt på årets roligaste radioögonblick - det där Elin "Grynet" Ek pratade om snoppsallad. På granntomten bredvid hålls det på och byggs. Huset kom på 3 långtradare förra veckan och nu är byggjobbarna där och spikar. Nån toa inomhus finns inte än - så vad göra när nöden inte kan vänta till lunchen? Jo, man går väl iväg en bit, kikar åt olika håll för att försäkra sig att ingen glor och uträttar det man ska helt enkelt.

Att nån sitter i grannhuset och kanske råkar se när de tror att de kissar utan att nån ser är förstås helt otänkbart. Egentligen bryr jag mig inte, även om jag såklart har funderat på hur jag skulle låta dem veta att jag vet vad de gör. Men det stör mig inte så mycket, men jag undrar ändå lite om de tänker på det själva? Anledningen till att det inte finns nån toa bör ju också betyda att det är rätt svårt att tvätta händerna efteråt.

Händer det inte att de lånar varandras verktyg ibland? "Vem snoppspår är det på den där hammaren?" Hjälper de inte varandra genom räcka fram spikar som mottagaren sedan håller i mungipan? Tänker de på att de inte kunnat tvätta händerna när de sätter sig och förmiddagsfikar?


Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
loppan05 (2005-10-13 11:22)
huuu..det var en tanke som jag inte har haft *brrr läskigt* och som en person drabbad av lättare bacilsräck mår man nästan illa...
A O (2005-10-13 10:57)
Hur ofta tror du samma killar tvättar händerna när de väl har chansen?

Jag tror att hela världen är full av snopp- och snippspår. Det är bara att hålla ut och inse att man har överlevt trots detta hittills *s*. Förresten - kolla in var småungarna på ett dagis har sina händer och inse att vi vänjs in med snopp- och snippspåren vid tidig ålder...


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook