Barnsidan - Kändisspotting
Meny

Bloggar > Barnsidan > Kändisspotting

Kändisspotting

Publicerad: 2005-09-22
Jag brukar aaaaaldrig se några kändisar när vi är ute på stan. Efteråt kan jag få höra att vi gått förbi både den och den. På jobbet hade vi kändisbingo, man skulle ropa "bingo" när man såg en kändis. Jag hade aldrig några bingochanser och var helt chanslös gentemot mina kollegor. Det handlar inte om att jag inte känner igen kändisar utan om att jag inte tittar på andra människor som går förbi. Så jag har gått förbi Mona Sahlin, Kristian Luuk och Johan Rehborg utan att registrera det!

Men igår önskar jag att åtminstone en kollega hade varit med för då såg jag minsann 2 kändisar inom loppet av 15 minuter. Först såg jag Richard Herrey hoppa in i en blå cross country och kort efter det Filippa Reinfeldt i badtofflor på simhallen. Min egen Filippa är omåttligt stolt över att det finns en Filippa som är chef i en kommun. Richard Herrey vet jag inte hur jag kunde känna igen utan guldstövletterna, men det var väl något i ögonen som påminde om flickrummets OKEJ-planscher.

Vilka kändisar har du sett i närtid?

Skrivet av: Barnsidan



Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioåtta med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Anna Hultberg (2005-09-22 20:39)
Jag handlade mat på Vi (fd Vivo), och plötsligt inser jag att jag står väljer frukt bredvid prinsessan Madelene och hennes kille!
Anna Hultberg (2005-09-22 20:36)
Barnsidan (2005-09-22 20:00)
DiLeva har jag också sett, han liksom svävade fram på StEriksplan i sin lila kaftan. :)
annika60 (2005-09-22 19:50)
Jag är ju fullständigt osannolikt värdelös på att känna igen ansikten så jag känner inte igen en käft. Dock såg jag Dileva på Arlanda i somras. Det krävs ett såpass extremt utseende för att jag ska känna igen folk...
A O (2005-09-22 14:38)
Senaste som jag reflekterade över... Katarina Sandström (Rapport) på lunchen. Jag blir alltid lika överraskad när jag ser henne, hon är så otroligt smal - det syns liksom inte i TV att hon är så spinkig.
Annelie :) (2005-09-22 10:51)
Ryser fortf för den sista jag såg var Wannabe kändisen Olinda :) Stod först med ryggen emot och hör hennes röst (kan man missa den?)


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook