Barnsidan - Att annonsera på barnsidan.se
Meny

Barnsidan > Att annonsera på barnsidan.se

Att annonsera på barnsidan.se

Publicerad: 2004-09-07
Text om annonsering på barnsidan.se

Barnsidan.se har funnits på nätet sedan hösten 2002 och har en ständigt växande medlemsskara. I dagsläget är antalet medlemmar närmare 3000. Vi har enligt KIA-index varje månad närmare 10.000 unika besökare och över 150.000 sidvisningar, vilket placerar oss bland de 80 mest besökta webbplatserna i Sverige. Vi använder phpadsnew som annonsmotor vilken kan ge dig som annonsör/mediasäljare god insikt i hur dina annonser och dina kampanjer fortlöper. barnsidan.se kan erbjuda dig unika möjligheter till effektiv annonsering!

Annonsera
Vi har idag i huvudsak tre annonszoner; 'högerspalten', 'förstasidan stortavla' och 'förstasidan artiklar'. Högerspalten innehåller i sin tur fem olika zoner, några av dem med fast innehåll andra roterande. Högerspalten visas på alla sidor. Annonser är här aldrig bredare än 120 pixlar. Förstasidan - stortavla är den zon alla besökare kommer se först av allt eftersom den omringas av sådant som vi vet att våra medlemmar och andra besökare är mest intresserade av. Stortavlan är 200 x 200 pixlar. Förstasidan - artiklar ligger något längre ner och är av varierande storlek, men högst 140 pixlar bred.

Sponsra våra tävlingar
Vi har mellan tre och fem tävlingar per år på barnsidan.se och de brukar vara mycket uppskattade och ge oss mycket trafik. Att vara med och sponsra en tävling kan vara mycket effektivt för att lansera nya produkter eller erbjudanden av "prova på"-karaktär.

Delta i våra nyhetsbrev
Vi skickar ut nyhetsbrev åtminstone 6 gånger per år, något högre frekvens i samband med tävlingar eller andra stora händelser på sajten. Att sponsra nyhetsbrev blir ett billigt och effektivt sätt att nå ut till alla våra medlemmar.

Delta i länkregistret med logotype
Extremt billig och träffsäker annonsering.

Riktade kampanjer
Eftersom vi har bra koll på våra medlemmar finns möjlighet att göra riktade annonskampanjer.

Medlemserbjudanden

Erbjudanden till våra medlemmar om att köpa specialprodukter eller produkter till någon form av medlemspris. I samband med erbjudandet presenteras produkten och företaget, såväl som någon form av annons/logotype.

Generellt om annonsering på barnsidan.se
Det viktigaste för barnsidan.se är våra medlemmar, så vi är noga med vilka annonser och kampanjer vi sammankopplas med. Animerade, blinkande annonser undviker vi i stor utsträckning då vi tror att de irriterar mer än den eventuella nytta medlemmen (och annonsören) har av annonsen. Annonser med ljud tillåter vi inte alls. Vi är strikta med storlekarna därför att vi vill behålla vår grafiska profil och inte låta annonseringen ta för mycket plats eller rubba balansen. Undantag kan förstås göras, efter förhandling. Vidare ser vi gärna att produkten eller tjänsten som annonseras har någon koppling till barn eller föräldraskap och de intressen vi ser att våra besökare har. Detta kommer i förlängningen vara bra för alla parter eftersom besökarna då kommer kunna se någon nytta med annonserna, och i högre grad visa intresse för enskilda annonser och annonsering i allmänhet på barnsidan.se. Givetvis kommer vi aldrig lägga ut annonser för porr, sextjänster, spel, krigsindustrin eller annat vi bedömer som oetiskt, omoraliskt eller olagligt.

Mainloop Media Network
All kontakt angående annonsering sker via Mainloop Media Network som också kan erbjuda annonsering i andra communities som t.ex lindaskugge.se, utsidan.se, fotosidan.se och sysidan.se.


Skrivet av: Barnsidan


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook