Barnsidan - Aladdin kommer tillbaka
Meny

Tävlingar > Aladdin kommer tillbaka

Aladdin kommer tillbaka

Publicerad: 2010-02-03
Återupplev den otroliga berättelsen om förbjuden kärlek, svek, överflöd och magiska önskningar när Aladdin släpps på DVD med singalong till de populära sångerna.

Sagan om Aladdin är en gammal folksaga från mellanöstern som också finns med bland historierna i Tusen och en natt. Aladdin filmatiserades av Disney 1992 (kom till Sverige 1993) och vann två oscarsstatyetter och flera andra utmärkelser. I Sverige blev den väldigt populär, kanske bland annat för Peter Jöback lånade ut sin röst till tiggarpojken Aladdin.

Nu släpps Aladdin och de två uppföljarfilmerna (Jafars Återkomst samt Aladdin och Rövarnas konung) på DVD. Aladdin är en specialutgåva med singalong till de omtycka sångerna, bland andra "Arabiska natt" och "En helt ny värld".

Alla bilder © Disney.

Nu har alla medlemmar och besökare på barnsidan.se chansen att vinna Aladdinfilmer på DVD.

I potten ligger alla tre filmerna:

och det är enkelt att vara med och tävla!

Gå bara in på disneyslottet.se och klicka dig fram till Aladdins rum. Där i mitten av rummet står en stor (cerise) säng och du behöver ta reda på hur många kuddar som ligger där.

Fyll i svaret tillsammans med dina uppgifter här nedanför! I mitten av mars stänger tävlingen och filmerna skickas ut till vinnarna.

Lycka till!

Detta formulär kan ej längre fyllas i

Skrivet av: Barnsidan


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook