Barnsidan - Nasses STORA film
Meny

Recension > Nasses STORA film

Nasses STORA film

Publicerad: 2004-01-30
Nasses STORA film bjuder på värme, gemenskap, spännande äventyr och massor av goda skratt för både stora och små. Särskilt små.

Just när Nasse nästan är klar med sin alldeles speciella klippbok så kommer alla hans vänner förbi hans hus på väg för att samla honung. Nasse vill gärna hjälpa till men de säger att han är alldeles för liten. Han känner sig otillräcklig och ger sig iväg hemifrån. När insamlandet av honung går galet söker Puh och de andra skydd i Nasses hus. De hittar klippboken och är rörda över hur mycket Nasse tycker om dem allesammans.

Men var är Nasse?

Vännerna ger sig ut för att leta rätt på honom. Nasse är i fara och Puh försöker rädda honom men det hela slutar med att Nasse måste rädda Puh. Nasse bevisar att man aldrig kan vara för liten för att göra stordåd.

FAKTA:
Längd: 72 minuter
Inspelningsår: 2003
Åldersgräns: Barntillåten


Jag älskar den här filmen, den är verkligen mysig och bitvis rolig. Om du missade den på bio är det nu ett strålande tillfälle att se den på video. Videosläppet sker den 28 januari 2004.

Läs mer om och köp Nasses STORA film

Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioåtta med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Lol (2014-01-14 12:54)
Betyg: 2
Nasse, Nasse,Nasse!