Barnsidan - Två nya böcker från Kärnan
Meny

Nyheter > Två nya böcker från Kärnan

Två nya böcker från Kärnan

Publicerad: 2007-02-13
Jenny Holmlunds andra bok och Gustaf Hellsings bokdebut

Jenny Holmlund som gjort succé med debutboken "Pyttelitens pekbok" kommer nu ut med en ny bok som handlar om syskonen Folke och Flora. "Lillebror Folke och storasyster Flora - Här kommer vi!" handlar om en helt vanlig vardag i flodhästsyskonens liv från frukostbestyr till kvällsbadet. I nya boken kan vi återigen ta del av och igen Jennys mysiga och mjuka bilder även fast den här boken riktar sig till lite äldre barn (2-4år).

Samtidigt gör fotografen Gustaf Hellsing författardebut med boken "Brandbilen - en dag på jobbet" där han står för både text och bild. Bilderna är tydliga och spännande och mycket lärorika. Man får t.ex lära sig vilken utrustning en brandbil har med sig på uppdrag, hur en utryckning kan gå till och lite om brandmännens olika sysslor. Den här boken vänder sig till alla faktatörstande förskolebarn med mammor och pappor som inte alltid svaren på de där kluriga tekniska frågorna.

Båda böckerna som är i klassiskt och stryktåligt pekboksformat säljs i bokhandlar, på stormarknader och i leksaksaffärer från och med februari 2007. 


Skrivet av: Barnsidan



Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofem med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook