Barnsidan - Länkar
Meny

Länkar
Senast inlagda:


HeyKiddo Nanny

HeyKiddo är en barnpassningstjänst som ägs av samma företag som My Academy och Studybuddy. Det är i detta arbete motiverade studenter och ungdomar som hjälper till med dessa nanny-tjänster.


Studybuddy

Studybuddy är en studiehjälpstjänst för barn och ungdomar. I tjänsten är det unga studerande som hjälper barn och unga med läxor, uppgifter och allmänt plugg inför prov.


My Academy

My Academy är en studiehjälpstjänst för barn och unga. Motiverade studenter hjälper andra ungdomar med vardagliga läxor och skolarbeten.


Mjukahem.se

Det sitter i detaljerna. I alla fall om du frågar oss på mjukahem.se. Här i vår webshop hittar du kuddarna när du vill sätta en extra guldkant på ditt hem eller förgylla miljön på kontoret med något speciellt !

Vår vision är att ta fram produkter med hög kvalité som alla har råd med eller som vi brukar säga:
-Vi ska sälja Kvalité i Kvantitet


Hitta 100+ boktips och bokrecensioner @ 1MiljonBoktips.se

1MiljonBoktips är Sveriges nästa största webbplats vad gäller recensioner av böcker i allmänhet men publicerandet av boktips i synnerhet. Vi anser att det finns mängder av bra böcker där ute som fortfarande inte recenserats och som förtjänar en välskriven recension. Vi tipsar även om mängder av böcker i våra diverse listor, exempelvis populära "20 bästa böckerna om andra världskriget".


Allt om fantasy

Här hittar du recensioner, topplistor och allmäna tips om fantasy (främst fantasyböcker)


Din barnvakt finns rakt över gatan!

Längtar du efter att komma igång med träningen, har du en hektisk period på jobbet eller har ni svårt att minnas er senaste datenight? Som förälder är det lätt att känna att dygnets 24 timmar inte riktigt räcker till. Då har du hittat helt rätt - Välkommen till Yepstr - flest barnvakter i Sverige. www.yepstr.com


Fikakassan - Tjäna pengar till laget & föreningen

Fikakassan hjälper er att tjäna pengar till laget och föreningen genom att sälja ekologiskt kaffe


Surf.nu - mobilabonnemang för barn

På surf.nu kan du hitta länkar till bra aktuella mobilabonnemang anpassade för barns behov. Du kan också läsa om fördelarna med att teckna mobilabonnemang för barn.


ChildPlay.se Sveriges billigaste leksaksbutik

Barnleksaker för varje tillfälle. Vi har Sveriges största urval av leksaker och dräkter. Gratis frakt på alla köp.

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook