Barnsidan - Alla har vi en personlig MrBig
Meny

Runda arkivet > Tankerutan > Alla har vi en personlig MrBig

Alla har vi en personlig MrBig

Publicerad: 2004-05-16
Gammal kärlek som alltid finns kvar, om än lagrad långt bak i minnet, har vi alla... Eller hur... Ja, jag tror det i alla fall...
Efter att ha suttit och tittat på "Sex & The City" och faktiskt gråtit en tår över att det faktiskt inte blev carrie och MrBig i alla fall kom jag på en sak.

Undra om vi alla inte har en MrBig i våra liv. En människa som har sårat oss, en som kan komma att såra oss igen men som vi i alla fall, mot bättre vetande, för alltid kommer att dras till och som för all framtid kommer att ha en plats i våra hjärtan.

Det spelar ingen roll hur kära vi är och hur övertygade vi är om evig lycka och samhörighet med den vi till slut finner. Den speciella människan, vår MrBig, kommer alltid att innas där. Och den insikten kan fylla oss med lycka, ilska, glädje och sorg. Det spelar ingen roll hur mycket vi än vill att den personen går upp i rök, dör, förintas från jordens yts - Han eller hon gör det i alla fall inte.

Och egentligen - Vill vi det? Jag är inte säker på det.

För hur det än är så är den känslan våra personliga MrBig ger oss en bekant känsla, en känsla vi vet hur vi ska hantera och ta oss igenom. Sedan får man påstå hur mycket man vill att det är nyttigt att gå vidare och utvecklas - Människan är först och främst ett vanedjur. Och vad är det då för fel att vara van vid en känsla?

Vår personliga MrBig kan bara vara fel om han eller hon blir en mall för kärleken men för det mesta söker man efter hans eller hennes motsats då man väl bestämmer sig för att söka, eller låter ödet leda oss, efter den med stort D. Och tack och lov faller oftast MrBig, med alla sina positiva och negativa sidor, ned i arkivet av minnen och stannar där. Ett minna men kan plocka fram och minnas då man vill men inte annars.

Jag vet i alla fall att jag har min MrBig och han ligger tryggt förvar i mitt minnesarkiv och där stannar han. jag plockar inte fram honom särskilt ofta, det sker faktiskt mycket sällan. Men det har hänt och jag skrattar, förbannar och gråter en skvätt. Ler åt en del saker som skett och skakar på huvudet åt andra. Sedan stoppar jag ned honom där han hör hemma. Och där han för all framtid kommer att stanna.

Skrivet av: Jessica
En 32-årig tjej/kvinna som är väldigt mycket, tycker väldigt mycket, älskar väldigt mycket men hatar väldigt lite.... Kan ha väldigt lätt att säga vad jag tycker och tänker utan att kanske tänka till innan - Om det lät begripligt..... Tycker om att prata, tycker om att lyssna, tycker om att dela tankar och åsikter med andra.... Kan vara allt för envis då och då men till slut KAN jag ändra mig - Om argumenten är tillräckligt bra för att övertyga envisa mig.... *Kram på er alla*


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugonio med siffror i fältet här

Tidigare kommentarer/betyg
Annica Bark (2004-06-10 12:13)
Bra skivet, min Mr Big tar jag fram när förhållandet känns jobbigt och helt plötsligt känns allt bra igen. :D
Sirpa (2004-05-19 21:33)
Mmm...tänkvärt och bra skrivet!
*skratt*..har också en MrBig..undanstoppad
Ha det gott!/// Sirpa


Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook