Barnsidan - Vinterns fototävlingar
Meny

Barnsidan > Barnsidannytt > Vinterns fototävlingar

Vinterns fototävlingar

Publicerad: 2004-11-16
Idag (16/11) startar vi vinterns upplaga av fototävlingar på teman. Strax före nyår hoppas vi kunna presentera en vinnare.

Det finns tre tävlingsteman, "Lyckans minut", "Höstglöd" samt "Nää!". Alla temana är relativt öppna för egen tolkning, varför en bra rubrik eller motivering kan behövas ibland. Gemensamt för alla tävlingsbidrag är att barn eller något barnrelaterat måste förekomma i bilden (antingen bokstavligt eller bildligt). Du kan ladda upp 1 bild till varje tävling. Du kan rösta på flera bidrag. 4 bilder i varje kategori går vidare till juryomröstning, där vinnaren utses. Vinnaren vinner en unik barnsidan-tshirt!

Tävlingarna är nu öppna för bidrag och kommer vara det till den 3/12 (22.00). Tävlingsbidragen får ej vara publicerade i vanliga album här på barnsidan.se. Dubbelt publicerade bidrag kommer i enlighet med tävlingsreglerna att diskvalificeras (=jag tar bort dem från tävlingen ). Har du sett en bild som också förekommer i ett annat album här på barnsidan? Rapportera gärna till mig.

Här hittar du till tävlingarna

Och här finns en liten text om regler och priser.


Lycka till önskar vi på redaktionen.

Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiofyra med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook