Barnsidan - Höstens värvarkampanj - FÖRLÄNGD
Meny

Barnsidan > Barnsidannytt > Höstens värvarkampanj - FÖRLÄNGD

Höstens värvarkampanj - FÖRLÄNGD

Publicerad: 2004-10-05
Ny tävling - värva flest medlemmar och vinn biobiljetter! OBS! Kampanjen förlängs.

Just nu är ställningen lika, fyra personer ligger i topp. Vi vill ha EN vinnare, därför har vi diktatoriskt bestämt att förlänga värvningskampanjen till den 7 november.
-------------------------------------------------------
Vi vill bli bättre och fler medlemmar är då en förutsättning. Du kan hjälpa till genom att värva nya medlemmar. Den som värvar flest medlemmar belönas med 2 biobiljetter! Tvåan får en snygg t-shirt från barnsidan.se.

Visst har du en massa syskon, kusiner, kompisar och bekanta som du skulle vilja se som medlemmar här på barnsidan.se? Vill du dessutom ha chansen till fina priser så anta då vår utmaning och värva så många nya medlemmar som möjligt!

Det är enkelt:
1. Gå in på Medlem - Din Sida (eller klicka här)
2. Klicka på länken "Värva en kompis!"
3. Fyll i namn och epost till den du vill värva. barnsidan.se har redan fyllt i lämplig text för själva brevet, men vill du ändra går det givetvis bra så länge du inte ändrar något i den länk som skickas med.
4. Skicka iväg brevet genom att trycka på knappen "Skicka värvningsbrevet".

Det går nu ett brev till din kompis, med en direktlänk till registreringssidan. Länken innehåller uppgifter om vem som värvat, och såfort han/hon blivit medlem kan du förutom att inkassera 150 aktivitetspoäng också vara med i tävlingen. På din medlemprofil (som andra ser den) kommer du och andra sedan kunna se vilka medlemmar du värvat (vilket för tillfället är en sammanslagningar av alla värvningar, inte bara de som värvats i denna tävling). Har du själv blivit värvad av någon så finns den informationen här också.

Värvningstävlingen pågår under hela oktober månad (med start idag 5/10). Vid midnatt den sista oktober vet vi vem som värvat flest nya medlemmar.

Lycka till!!

Här kan du följa värvartoppen för denna tävling

Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook