Barnsidan - Höstens fototävling avgjord
Meny

Barnsidan > Barnsidannytt > Höstens fototävling avgjord

Höstens fototävling avgjord

Publicerad: 2004-09-29
En lång juryöverläggning är nu slut. Vinnarna är...

En oenig jury har efter nästan en hel veckas långbänk nu enats om vilka vinnarna är. Precis som föregående omgångar har det varit svårt att välja, men här kommer de nu. tada! Vinnarna!

I fototävlingen "Baddags" har följande bild vunnit:
"Casper simmar omkring"
Bilden fick 17 röster av er medlemmar, i den i särklass mest populära tematävlingen där över 100 bilder tävlat. Juryns beslut att välja denna bild till vinnare lyder: "Bad och vatten är kul, Caspers oslagbara min och lyckliga uttryck sammanfattar det väldigt bra."

Grattis Trillian L!

I fototävlingen "Smultronställen" har följande bild vunnit:
"Bebbens smultronställe"
Bilden fick 20 röster av er medlemmar i en tävling där 50 bidrag varit med och tävlat. Juryns beslut att välja denna bild till vinnare lyder: "Ett oväntat motiv, men väldigt symbolisk för ett riktigt smultronställe. Ljussättningen är perfekt och bidrar till stämningen som berättar om den magiska tiden innan ett nytt liv ser dagens ljus."

Grattis Helena Evsäter!


I fototävlingen "Nu vet jag" har följande bild vunnit:
"Om jag gömmer mig här bakom ser hon inte hur butter jag ser ut!"
Bilden fick 25 röster av er medlemmar i det tema där över 50 bilder deltog. Juryns beslut att välja denna bild till vinnare lyder: "Den här bilden har ett stort djup, både tekniskt i valet av fokus såväl som i tanken. Bildrubriken förstärker detta. "

Grattis mie!

Se alla bidragen!

Sist men inte minst vill vi tacka ALLA er som varit med och tävlat. Det har varit väldigt spännande att följa tävlingarna och bidragen under hösten, jag tror inte att jag är ensam om att tycka så. TACK! Det är ni som gör sajten till vad den är!

Ni som vunnit ombedes kontakta redaktionen så vi kan utbyta adresser och vinster. Återigen grattis till riktiga vinnarbilder :)

Nästa tävling drar igång lite senare under hösten, jag kan nu avslöja de tre temana; "Höstglöd", "Lyckans Minut" och "Nää!". Det blir tre ganska öppna teman, så låt fantasin flöda och avtryckarfingret få fritt spelrum.

Skrivet av: Mia Althoff
Född 1972, bor i villa med man och tre barn; Filippa -00, Felix -02 och Fredrika -07. Jag jobbar med webbutveckling på Mainloop och driver barnsidan.se på fritiden.


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiosex med siffror i fältet här

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook