Barnsidan - Yoghurtpesto
Meny

Övrigt > Yoghurtpesto

Yoghurtpesto

Publicerad: 2004-05-27
Det här receptet har sitt ursprung i Elle, men i brist på bättre vetande har jag med tiden ändrat det mesta, till det bättre (tycker jag)

Ingredienser

2dl cashewnötter

2-4 dl matlagningsyoghurt (beroende på hur såsig såsen ska vara)

1 kruka basilika

bladen från ca 10 kvistar slätbladig persilja

1dl finriven parmesanost

Gör så här

Hacka nötterna grovt. Finhacka de färska kryddorna (eller kör i mixern). Blanda ner nöthacket och kryddhacket i yoghurten. Parmesanen ska gärna vara nyriven (obs ej färdigköpt riven parmesan!). Vänd ner osten i såsen.

Serveras med fördel till grillat kött, på färskpotatis eller som röra i en ciabatta. 


Skrivet av: Barnsidan



Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.

         



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugofem med siffror i fältet här



Ännu mer i 'Grönt (Vegetariskt/Vegan)'
» Kinesiska pickles
» Falafel a´la Lotta med morot
» Kikärtsgryta med curry
» Supergoda linssoppan
» Fläderrecept
» Fransk potatissallad
» Torsbysallad
» Specialplättar
» Morotssoppa
» Snabba tomatsoppan
» Grönärtsoppa
» Svampbiffar
» Basilikasås
» Pastasallad med fetaost
» Paprikasoppa
» Yoghurtpesto


Våra senaste boktips

Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook