Barnsidan - Yta
Meny

Drakmamman och Ormbarnet

Min dotter är mitt livs största gåva. Vi är 2 starka viljor som har skitroligt tillsammans men också ryker ihop som bara den. Jag strävar inte efter att vara hennes vän, såna har hon massor av, men jag tror på en relation mor/dotter där båda får ett utbyte som är positivt!

Yta

Vad jag avskyr när datan går bananas.

Hur som haver - läste just min sista inlägg och det slog mig att jag inte ens vart röktsugen sedan jag fimpade. Inte ens under stress. Är så GLAD att den skiten är över.

Har börjat träna och pilates med boll gör mig inte bara starkare och piggare, känner mig snyggare också och börjat loosa iväg övervikten. 6kg kvar till matchvikt!.

Det är roligare att vara HotMama än NoNoMama. Fast jag fick skratta åt mitt eget ego igår.

Kommer av bussen med gullvipporna (min dotter och hennes bästa vän). Framför mig går en snygg tjej i 20årsålder med pilotbrillor,långt brun hår, kofta och tighta jeans samt höga klackskor. Bilarna stannade för henne på övergångs-stället men lät oss vänta LOL och Ja, det vara bilar med killar i!

Först kände jag mig osynlig men sedan var jag tvungen skratta åt mig själv. Ärligt talat så räcker det för mig att min sambo ser mig :D Och hellre NonoMama än ingen mama överhuvudtaget ;)  Innan jag blev ihop med min sambo blev jag vid flera tillfällen kallad MILF. -Gulligt! tyckte jag tills jag googlade eländet och fick upp ena porrfilmen efter den andra. Så det är därifrån den benämningen kommer. BLÄ. Visst är det härligt att få känna sig vacker och snygg men då jag är lika monogam som en varg så är det isåfall bara min sambo idag som får kalla mig det. Jag blir nämigen jävligt äcklad att se andra män klä av mig med blicken. Speciellt killar som gör det när deras tjej kollar åt andra håller - de borde ha SPÖSTRAFF!! Gotta go, middagen väntar!

Inlagt 2010-05-19 17:12 | Läst 2083 ggr. | Permalink
Kategorier:
Skola & Skolbarn 


Lämna gärna en kommentar!

Vad tyckte du om det du läste? Det är jättekul om du vill lämna ett litet avtryck här.



(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotvå med siffror i fältet här



Vi finns på Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook